ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 heinäkuu 2015 10:27

RoPSin B-tytöille tappio syyskierroksen aluksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tyttöjen syyskierros Ykkösen C-lohkossa ei alkanut toivotulla tavalla. Terjärv Ungoms Sportklubb (TUS) oli kotikentällä RoPSia parempi maalein 4–1 (2–1).

RoPS sai otteluun hienon alun, kun Oona Kuusela vei vieraat 1-0 johtoon ottelun 9. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä TUS tasoitti ottelun vain kolme minuuttia myöhemmin. Kotijoukkue onnistui avausjaksolla vielä kertaalleen maalinteossa.

Toisella jaksolla TUS iski pallon kahdesti RoPSin tyttöjen verkkoon reilussa 10 minuutissa.

–Pelillisesti olimme parempia ja olisimme voineet ratkaista pelin ensimmäisellä jaksolla. Peli alkoi hyvin ja saimme 1-0 osuman, mutta muuten viimeiset ratkaisut ja maalintekoyritykset eivät olleet tarpeeksi hyviä, Btyttöjen valmentaja Jukka Heinoa tuurannut, RoPSin naisten joukkueen kapteeni Liisa-Maija Rautio kertoi.

Seuraavaksi RoPS pelaa pohjoisen paikallisottelun kun joukkue kohtaa TP-47:n Torniossa 5.8.

MK
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1110 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227