ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 14 kesäkuu 2015 10:26

Jarkko Luiron hattutemppu kyyditti RoPSia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jarkko Luiron toinen hattutemppu viikon sisällä kyyditti Rovaniemen Palloseuran komeaan 5-1 (3-0) voittoon B-poikien Ykkösen sarjakakkosesta Kokkolan Pallo-Veikoista lauantaina.Luiron viime viikonvaihteen hattutemppu ei auttanut pisteille, mutta nyt vastustajalla ei ollut jakoa. Peli oli RoPSin hanskassa koko ajan. Maalitehtailun aloitti 10. minuutilla kapteeni Juho Saukko. Luiro iski avausjaksolla kaksi maalia reilussa minuutissa. Matias Irvanksoki ehti tehdä 4-0 ennen Luiron hattutempun varmistumista. Luiro on tehnyt 10 ja Irvankoski 9 maalia alkukauden aikana.

– Jarkko iski paikoista maalit. Hän on niillä töin, huomioi valmentajana ottelussa toiminut Olli-Pekka Piisilä.

RoPSin kausi jatkuu juhannuksen jälkeisellä viikolla kahdella vierasottelulla. Ensin vastassa on GBK Kokkolasta ja seuraavana päivänä Närpiön Kraft.

KP
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1191 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309