ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 touko 2015 10:14

RoPSin tytöt kaatuivat kalkkiviivoilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hävisi B-tyttöjen Ykkösessä Gamlakarleby Bollklubbille. Peli päättyi 2-0 (0-0).RoPS pysyi pitkään pisteessä kiinni, mutta ei tarpeeksi. Vain muutama minuutti ennen loppua kokkolalaiset saivat pallon maaliin vapaapotkun jälkeisestä sählinkitilanteesta.

Viimeminuuteilla sinipaitaiset rovaniemeläiset yrittivät tasoitusta riskillä. GBK kuitenkin onnistui toistamiseen lisäajalla.

RoPS-valmentaja Jukka Heino epäili, että hänen joukkueensa yksinkertaisesti väsyi lopussa. Matka oli alkanut aikaisin aamulla. Lisäksi kolme topparia oli poissa: kaksi kipeänä ja Olga Haataja paikkasi maalivahtia.

– Ei peli silti kaatunut poissaoloihin, Heino kertoo.

Puolustuksessa pelasi esimerkiksi normaalisti ”kymppipaikkaa” pitävä Julia Heino , joka palkittiin RoPSin parhaana.

RoPSilla on kolmesta pelistä yksi voitto. Seuraava ottelu on viikon päästä Iisalmessa Klubi-36:n vieraana.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 996 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309