ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 touko 2015 13:56

RoPSin B-junioreille kauden toinen voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Matias Irvankoski (vas.) ja Valtteri Mäkiharju tekivät maalit mieheen. Matias Irvankoski (vas.) ja Valtteri Mäkiharju tekivät maalit mieheen. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovanniemen Palloseura kaatoi Seinäjoen Jalkapallokerhon B-junioreiden ykkösen ottelussa. RoPSin ensimmäinen kotipeli Keskuskentällä päättyi maalein 3-1 (2-0).Rovaniemeläisten kauden alku on kerrassaan mainio. Edellisen eli kauden ensimmäisen ottelunsa RoPS voitti Vaasassa 5-0.

Päävalmentaja Matti Kilpelä on mielissään ensimmäisten pelien tuloksista, joissa maalit ovat menneet peräti 8-1 omille. Erityisesti Kilpelä kehuu joukkuehenkeä.

– Meillä on hyvähenkinen porukka, jolla on yhdessä tekemisen meininkiä.

Pelaamisessa on silti ailahtelevia otteita, mikä on luonnollista näin alkukaudesta. Joukkue ei pysy omalla tasollaan koko 80 minuutin ajan. Niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessa on jo paljon hyvää, mutta myös paljon kehitettävää kaikilla pelaajilla.

SJK:ta vastaan RoPSin maalintekijät olivat Justus Jylhä, Valtteri Mäkiharju sekä Matias Irvankoski.

Seuraava peli on Helatorstaina Susivoudin kentällä FC YPAa vastaan.

Tuomas Kääriäinen© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1363 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309