ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 tammikuu 2015 09:26

RoPSin Juho Hyvärinen U15 maajoukkue-ehdokasleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Juho Hyvärinen on valittu Suomen poikien U15 maajoukkue-ehdokasleirille Eerikkilän Urheiluopistolle. Leiri pidetään 9-11.2. Päävalmentaja Kimmo Lipponen valitsi leirille 27 pelaajaa, joista hän valitsee lopullisen maajoukkueen.U15-maajoukkue pelaa ensimmäiset pelinsä huhtikuun puolivälissä Slovakiassa, jossa Suomi kohtaa Puolan ja Slovakian. Ennen valintoja nuoria on tarkkailtu maajoukkue- ja aluevalmentajien toimesta alueleireillä, eri seuratapahtumissa ja marraskuun Tähtitarhatapahtumassa.

– Aika huikee fiilis siitä, että minut valittiin, vuonna 2000 syntynyt jalkapalloilija huokaa.

– Toivon kovasti valintaa ja olen odottanut päätöstä jo pitkään, Tähtitarhatapahtumaan Eerikkilässä osallistunut Hyvärinen jatkaa.

– On todella hienoa päästä taas uudelle tasolle pelaamaan ja harjoittelemaan kovien kavereiden kanssa. Tavoitteenani on tietenkin valinta lopulliseen maajoukkueeseen ja reissu Slovakiaan.

Keskikenttäpelaaja on FC Lynxin ja myöhemmän FC Santa Claus junioreiden kasvatti, joka siirtyi RoPSiin viime syksynä.

– Olen viihtynyt RoPSissa hyvin. RoPS on erinomainen seura, treenit ovat tasokkaita ja joukkueessa on tosi mukavia jätkiä, RoPSin B-poikien mukana harjoitteleva Hyvärinen kehuu.

U15-maajoukkueen maalivahtivalmentaja on RoPSin maalia 1990-luvulla pitkään vartioinut, nykyisin FC Interin joukkueenjohtaja ja mv-valmentaja Jani Meriläinen. MS

© 2015 Lapin Kansa

Luettu 2740 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309