ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 08 syyskuu 2014 10:10

Rovaniemi B1 otti tärkeän voiton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemi B1-joukkueen kapteeni Jenni Nikkeri iski ottelun ainoan osuman. GBK:n maalivahti Laura Soini ei voi tilanteessa mitään. Rovaniemi B1-joukkueen kapteeni Jenni Nikkeri iski ottelun ainoan osuman. GBK:n maalivahti Laura Soini ei voi tilanteessa mitään. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Jalkapallon B-tyttöjen C-lohkon kärkijoukkue Rovaniemi B1 nappasi tärkeän kotivoiton vieraaksi saapuneesta GBK:sta lukemin 1-0 (0-0).

GBK kaatui Keskuskentällä maalein 1-0. Rovaniemi B1 otti askeleen lähemmäs SM-karsintoja.

Kotijoukkueen maalin iski nopean hyökkäyksen päätteeksi Jenni Nikkeri.

– Maali oli nopeasti ja hienosti pelattu tilanne. Toppari antoi pitkän syötön vastustajan linjan taakse ja Jenni teki oikea-aikaisen juoksun, otti pallon haltuun ja sijoitti sen nopeasti maaliin, Rovaniemi B1-joukkueen valmentaja Jukka Heino kertoi.

Rovaniemen peli ei ollut GBK:ta vastaan aivan parasta mahdollista.

– Jotenkin se oli vähän nihkeää ja ehkä pelin tärkeys sitten näkyi jollain tavalla. Pallonhallinta oli ihan hyvää ensimmäiset 20-25 minuuttia, mutta vähän huolimatonta se oli. Pallottomat pelaajat eivät antaneet tarpeeksi apuja pallolliselle pelaajalle, Heino analysoi.


Kotijoukkueen peli parani Heinon mukaan selvästi toisella puoliajalla.

– Saatiin puoliajalla vähän sovittua asioita ja saimme laadukkaampia syöttöjä. Toisen jakson peliin voi olla tosi tyytyväinen.

GBK ei saanut missään vaiheessa Rovaniemen joukkuetta varsinaiseen ahdinkoon.

– Ei meillä ollut mitään hätää eikä vastustaja saanut yhtään kunnon tilannetta meidän päähän, Heino totesi.

Rovaniemi B1-joukkueella on vielä jäljellä kolme ottelua.

– Seuraavaksi on vastassa Ajax Sarkkiranta ja sen pelin voiton pitäisi riittää SM-karsintapaikkaan, Heino kertoo tilanteesta.

Mikko Kinisjärvi© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1629 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309