ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 elokuu 2014 08:16

RoPSin B-pojille tappio

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon B-poikien Ykkösen syyspelit alkoivat sunnuntaina. Kokkolan Pallo-Veikkojen ja Rovaniemen Palloseuran kohtaamisesta B-poikien Ykkösen ottelusta ei puuttunut jännitystä. KPV lopulta voitti 3–2 (1–1) RoPSin kiristä huolimatta.

Rovaniemeläiset olivat sunnuntaina vaikeuksissa kokkolalaisten kärkipelaajan Lasse Känsälän kanssa, joka teki kaksi ja syötti yhden. Kotijoukkue ja Känsälä olivat erityisen vaarallisia vastahyökkäyksissä, varsinkin toisella puoliajalla, jolloin KPV pääsi 3–1 johtoon.

Hyvällä pelipäällä oli myös RoPSin Jarkko Luiro . Hän viimeisteli vieraiden molemmat maalit ja oli lähellä tehdä kolmannenkin.

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 971 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309