sunnuntai, 11 touko 2014 11:05

Kolmas ottelu, kolmas voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen YJ1-joukkue jatkoi B-tyttöjen Ykkösessä voittoisasti. Kauden kolmannessa kamppailussa kaatui oululainen ONS2 komeasti maalein 5–1 (3-0).

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä suvereenia hallintaa ja kauden parasta peliä, Rovaniemen valmentaja Jukka Heino totesi.

– Etenkin hyökkääjät ja keskikenttäpelaajat onnistuivat erinomaisesti.

ONS sai avauspuoliajalla vain yhden vaarallisen maalipaikan, mutta Rovaniemen maalivahti Johanna Vainionpää torjui läpiajoon päässeen pelaajan yrityksen.

Janina Kämäräinen iski ONS:n verkkoon hattutempun eli kolme maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Iida Savolainen ja Alina Heikkilä .

– ONS oli meidän tapaan voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan, joten tämä oli tämänhetkinen sarjan kärkikamppailu, Heino jatkoi.

Ensi viikonloppuna B-tytöt matkustavat Ylivieskaan.

 

Rovaniemi YJ2 hävisi kotiottelun GBK:lle maalein 2–0 (2-0).

– Tosi tasainen ja vauhdikas peli. Toinen puoliaika oli meiltä paljon parempi kuin ensimmäinen, rovaniemeläisten valmentaja Valtteri Kumpuniemi totesi.

– Meidän pitää päästä entistä paremmille paikoille, jotta saamme maaleja ja voittoja näistä peleistä.

Oona Kuusela ja Enni Yli-Suvanto esiintyivät edukseen rovaniemeläisjoukkueesta.

Miia Vatka
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1347 kertaa