ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 30 huhtikuu 2014 16:15

B-tyttöjen Rovaniemi YJ1 aloittanut kautensa kahdella voitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rops:n ja Santa Claus FC:n muodostama yhteisjoukkue YJ1 koostuu -99 - -96 B-tytöistä. Joukkue pelaa B-tyttöjen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 1.divisioonan C-lohkossa ja sitä valmentavat Jukka Heino ja Valtteri Kumpuniemi.

Kausi alkoi 18.04.2014 kotipelillä Kuopion Pallokissat/2 joukkuetta vastaan, joka päättyi 2-1 kotivoittoon.

Toinen voitto haettiin ensimmäisestä vieraspelistä 29.4.2014 Torniosta, jossa kotijoukkue TP-47 YJ antoi tiukan vastuksen, pelin päättyessä 0-1.

Päävalmentaja Jukka Heinon kevään tavoite on maltillisesti sulauttaa kahdesta joukkueesta yksi vahvaa yhteispeliä pelaava joukkue, varovaisena tavoitteena nousta ensikaudeksi SM-sarjaan.

Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä myös Rops naisten edustusjoukkueen kanssa. Useita pelaajia on mukana naisten ringissä. Yhteistyössä on mukana myös Santa Sportin sekä Rovaniemen koulujen ja oppilaitosten mahdollistama akatemiavalmennus. Sen avulla akatemiaurheilijat voivat harjoitella aamuisin 3 kertaa viikossa ja sovittaa urheilua ja koulutyötä saumattomasti yhteen.

Eri tahojen yhteistöllä varmistetaan nuorten pelaajien kehittyminen ja kilpailukykyinen taso pelata sekä mahdollisuus pyrkiä nopeasti kehittyvän tyttöjalkapallon valtakunnalliselle tasolle. Rovaniemellä on viimevuosina edetty hyvään suuntaan. Suuri kiitos kuuluu myös toimintaa tukeville yrityksille.

Seuraava kotipeli B-YJ1:llä on lauantaina 10.5. Oulun ONS/2 vastaan Keskuskentällä klo 12. Odotettavissa on tiukka taistelu pisteistä, joten avauspelissä ollutta vahvaa kotikatsomon tukea toivotaan jälleen paikalle.

KV 30.4.2014

 

Luettu 1521 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309