ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 marraskuu 2013 21:33

RoPSin Viertola maajoukkueleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Venla Viertola on valittu tyttöjen U17-maajoukkueen pelaajakehitysleirille Eerikkilän Urheiluopistolle 20.- 22.11.

Viertola on aiemmin ollut varasijalla maajoukkueeseen, mutta päävalmentaja Marko Salorannan tuore kutsu on ensimmäinen varsinainen maajoukkuekomennus.
Viertola pelaa RoPSin B-tytöissä ikäluokan Ykköstä ja RoPSin naisten joukkueessa Kakkosta.
– Venla on kehittynyt kahdessa vuodessa tosi paljon. Jos kehitys jatkuu tähän tahtiin, hän voi yltää vaikka minkälaisiin saavutuksiin, RoPSin B-tyttöjen päävalmentaja ja naisjoukkueen kakkosvalmentaja Janne Vainionpää kertoo.
Viime kausi oli Viertolalle menestyksekäs. Yli 20 maalia B-tyttöjen Ykkösessä ja naisten Kakkosessa ampunut hyökkääjä valittiin kauden RoPSin tyttöpelaajaksi. Sesongin kruunaa nyt maajoukkuekutsu.
Lapista maajoukkueleirille valittiin myös varasijalta mukaan ponkaissut Merilappi Unitedin Pinja Spets.
Leirille valittiin yhteensä 18 tyttöä.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa


 

Luettu 2585 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309