×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
torstai, 11 heinäkuu 2013 15:42

RoPS:n Hyundai Nappula - Cup lauantaina 13.7

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura järjestää yhteistyössä Hyundain kanssa riemukkaan turnauksen 2002 - 2007 syntyneille innokkaille nappulatytöille ja -pojille. Turnaus pelataan lauantaina klo 10.00 – 15.00 välisenä aikana Rovaniemen jalkapallopyhätössä Keskuskentällä. Luvassa on paljon iloisia hetkiä, vauhtia ja roppakaupalla maaleja kun yhteensä n.30 nappulajoukkuetta Rovaniemeltä, Kittilästä ja Ranualta kokoontuvat turnaukseen kuningas jalkapallon merkeissä.Yhteistyössä Hyundain kanssa
RoPS:n Hyundai Nappula - Cup on yksi n. 30 turnauksesta, joita Hyundai tukee maanlaajuisesti. Suomessa Hyundai haluaa laajentaa yhteistyötä huippujalkapallon lisäksi laajaan harrastajakuntaan ja edistää ruohonjuuritason työtä lasten liikuntaharrastuksen hyväksi ja jalkapallon kehittämiseksi. Liikuntaharrastus tarjoaa erinomaisen pohjan terveelle ja täysipainoiselle elämälle pitkälle eteenpäin. Hyundai myös arvostaa seurassa tehtävää työtä, vanhempien ja valmentajien vapaaehtoista työpanosta. Siksi Hyundai tukee lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Pelejä, ruokaa ja oheisohjelmaa
Turnauksen yhteydessä tv:stä tuttu huippukokki Tero "Tepi" Mäntykangas loihtii terveellistä futaajan ruokaa, kanttiini parantaa kolottavat kahvihampaat ja oheisohjelmaa on myös tarjolla mm. pallotutkan muodossa. RoPS ja Hyundai toivottavat kaikki jalkapallon ystävät tervetulleeksi iloiseen jalkapallotapahtumaamme tekemään päivästä ikimuistoisen nappuloillemme.

--Luettu 1624 kertaa