ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 heinäkuu 2013 07:40

RoPSin B-pojat nousivat Ykköseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Upean kevätkierroksen B-poikien Kakkosessa pelannut RoPS huipensi suorituksensa Ykkösen karsintaturnauksen voitolla Ylivieskassa sunnuntaina.

Syyskierroksella B-pojat pelaavat ikäluokan Ykköstä.

– Todella upea suoritus. On hienoa päästä Palloliiton sarjaan ja kokea uusia ja kovia vastustajia, tyytyväinen valmentaja Ville Karsakertoo.

Ylivieskassa RoPS oli ylivoimainen. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Lapuan Ponnistus lukemin 6 – 0. RoPSin maalit tekivätJarkko Luiro, Jesper Kähkönen, Joni Paloniemi, Shamsadin Akabar ja kahden maalin Eemeli Korkala.

– Olimme selvästi parempia, Karsa kehuu joukkojaan.

Toisessa ottelussa isäntäjoukkue FC YPA meni ensin 1 – 0 johtoon, mutta RoPS kuittasi tilanteen nopeasti. Ottelu päättyi napapiiriläisten voittoon 1–3. Maalintekijöinä kunnostautuivat Luiro, Akabar ja Aku Silvenius .

– Kovempi sarja kehittää poikia huomattavasti Kakkosta paremmin. Toki pelireissut ovat pitkiä, Karsa kertoo.

Lähin vastus on FC Kemi. RoPSin suorituksen arvoa nostaa se, että joukkueessa pelaa useita 1998 syntyneitä ja jopa 1999 vuosimallin poika.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

 

Luettu 2045 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309