ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
keskiviikko, 17 huhtikuu 2013 20:52

RoPS:n suosittu Nappulatoiminta jatkuu toukokuussa!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Lumien sulaminen ja RoPS:n kesänappulatoiminnan alkaminen ovat varmat kevään saapumisen merkit. Nappulatoimintamme järjestetään Santasportin tekonurmikentällä ja Ounashallissa – huippuolosuhteissa! Kausi käynnistyy riehakkaalla avaustapahtumalla 7.5 Ounashallissa, jossa paikalla myös RoPS:n edustusjoukkueen pelaajia.

Uutuutena Futisliikkari

Tämän vuoden uutuutena Nappulatoiminnassamme on vuonna 2008-2009 syntyneille pojille ja tytöille suunnattu Futisliikkari, jossa toiminnan keskiössä on lasten perusliikuntataitojen kehittäminen hauskassa ja leikkien täyttämässä ympäristössä. Futisliikkarimme kaikilla vastuuohjaajilla on kokemusta pienten lasten ohjauksesta ja koulutus lasten ohjaamiseen. Liikkarissamme toimii kerran viikossa kokoontuvia ryhmiä ja innokkaimille tarjoamme kaksi kertaa viikossa kokoontuvia ryhmiä – voit valita itse! Varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Nappulaliiga

Perinteinen Nappulaliigamme on suunnattu vuonna 2002-2007 syntyneille pojille ja tytöille. Toimintaa on kaksi kertaa viikossa. Nappulaliigassamme opettelemme jalkapallon alkeita ja perusliikuntataitoja pääosin leikkien ja pelien kautta. Kaiken toimintamme keskiössä on myös lasten sosiaalinen kehittyminen (ryhmässä toimiminen, sääntöjen opettelu ja noudattaminen)

Uusi Nappulapäällikkö Ossi Koskela

RoPS:n tulevan kesän Nappulatoiminnasta vastaa uusi Nappulapäällikkö Ossi Koskela. Helsingistä Rovaniemelle liikunnan ja vapaa-ajan opintoja varten muuttanut Ossi on innoissaan uudesta haasteesta lasten liikunnan kehittäjänä RoPS:ssa. “Nappulatoimintaan mukaan pääseminen on tosi hieno juttu ja samalla pääsen aitiopaikalta näkemään kun lapset ottavat ensi kosketuksensa jalkapallon harrastamiseen. Nappulatoiminnassamme luodaan pohja liikkuvaan elämäntapaan iloisessa ja leikinomaisessa ympäristössä”, Ossi kertoo innostuneena. Omaa pelikokemusta Ossille on kertynyt aina A- junioreiden SM- sarjaa myöten. RoPS toivottaa Ossin lämpimästi tervetulleeksi Nappulatoiminnan veturiksi.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoittautuminen RoPS:n Nappulatoimintaan käy kätevästi netissä RoPS:n kotisivujen Nappulaosiosta. Nappulasivuilta löydät myös kattavan infopaketin Nappulatoiminnastamme. Lisätietoja saat myös Nappulapäällikkö Ossi Koskelalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 050-4316997)

Tervetuloa mukaan iloiseen Nappulaperheeseemme!

SInisellä sydämmellä,
RoPS


 

Luettu 2270 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309