ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 helmikuu 2013 08:23

RoPSin Santeri Kumpula maaotteluun Hollantiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Santeri Kumpula on valittu Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen. Päävalmentaja Ilkka Mäkelä kutsui Kumpulan mukaan 6. maaliskuuta Sassenheimissa pelattavaan maaotteluun Hollantia vastaan.

Hollanti on ikäluokan hallitseva Euroopan mestari. Maaottelu on viimeinen valmistava peli ennen maaliskuun lopussa Unkarissa pelattavaa EM-jatkokarsintaturnausta.
Suomi hävisi syksyllä Saksalle lukemin 1–8. Saksa sijoittui viime vuoden EM-kisoissa Hollannin jälkeen toiseksi.
Santeri Kumpula on 16-vuotias B-juniori ja hän pelaa sekä hyökkääjänä että keskikentän laitapelaajana. Viime kaudella Kumpula esiintyi kolme kertaa RoPSin miesten Ykkösen ottelussa. Kuluvalla talvikaudella nuorukainen on pelannut liigacupin ottelussa, ja onnistunut harjoitusottelussa maalinteossakin.
– Maajoukkueen tarkkailijat kiinnittivät huomion Santeriin Vaasan ja Kuopion liigacupin peleissä, Kumpulan juniorijoukkuetta RoPSin A-poikia valmentava Jari Alamäki kertoo.
– Valinta kertoo, että jotakin täällä on tehty oikein. Tämä ei ole mikään leiri, vaan valmistava maaottelu. Joukkue on liki sama, joka lähtee EM-jatkokarsintoihin.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

 

Luettu 2934 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309