ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 heinäkuu 2012 10:48

RoPS venyi tasuriin sarjakärjen kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura teki lauantaina ”miehen työn” venymällä maalittomaan tasapeliin A-poikien Ykkösen C-lohkon kärkijoukkueen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa vieraskentällä.

- Pelasimme tutusti B-junioriporukalla ja C-juniorimaalivahdilla. Tämä oli joukkueelta todella kurinalainen esitys. SJK:lla oli ehkä enemmän maalipaikkoja, mutta puolustuslinja pelasi maalivahtia myöten mahtavasti, kehui valmentaja Jari Alamäki.
SJK jahtasi täyttä pistepottia tosissaan tekemällä peräti seitsemän vaihtoa. RoPSilla reissussa oli tasan kaksi vaihtopelaajaa.
Joukkueen kohtaavat uudelleen tänään ja jälleen Seinäjoella sovitulla poikkeusjärjestelyllä.
- Onhan se fysiologisesti kova juttu pelata 13 pelaajalla kaksi ottelua alle 24 tunnissa, mutta näin nyt mennään. Tässä palautellaan voimia Kuortaneen urheiluopiston rantasaunassa, Alamäki raportoi.

KP
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309