ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 heinäkuu 2012 10:48

RoPS venyi tasuriin sarjakärjen kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura teki lauantaina ”miehen työn” venymällä maalittomaan tasapeliin A-poikien Ykkösen C-lohkon kärkijoukkueen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa vieraskentällä.

- Pelasimme tutusti B-junioriporukalla ja C-juniorimaalivahdilla. Tämä oli joukkueelta todella kurinalainen esitys. SJK:lla oli ehkä enemmän maalipaikkoja, mutta puolustuslinja pelasi maalivahtia myöten mahtavasti, kehui valmentaja Jari Alamäki.
SJK jahtasi täyttä pistepottia tosissaan tekemällä peräti seitsemän vaihtoa. RoPSilla reissussa oli tasan kaksi vaihtopelaajaa.
Joukkueen kohtaavat uudelleen tänään ja jälleen Seinäjoella sovitulla poikkeusjärjestelyllä.
- Onhan se fysiologisesti kova juttu pelata 13 pelaajalla kaksi ottelua alle 24 tunnissa, mutta näin nyt mennään. Tässä palautellaan voimia Kuortaneen urheiluopiston rantasaunassa, Alamäki raportoi.

KP
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1439 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227