ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 02 heinäkuu 2012 21:30

RoPS 02-03 joukkue osallistui Piteån turnaukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin tytöt Piteåssa RoPSin tytöt Piteåssa

Torstaina 28.6.2012 matkasivat RoPS:n 02- ja 03-tyttöjoukkueet kohti Ruotsia ja Piteåssa 29.6. – 1.7.2012 järjestettävää Summer Games:ä.

Piteä Summer Games on järjestetty jo vuodesta 1990 lähtien. Joukkuemääräisesti se on toiseksi suurin nuorisoturnaus Ruotsissa ja maailmanlaajuisesti 10 suurimman turnauksen joukossa. Osallistujia turnauksessa oli lähes 800 joukkuetta mm. Norjasta, Argentiinasta, Taiwanista, Thaimaasta ja USA:sta.

RoPS:n molemmat tyttöjoukkueet pelasivat loistavasti voittaen omat alkulohkonsa. 03-tytöt taistelivat hienosti voittaen kaikki 4 peliä. 02-tytöt kärsivät niukan tappion puolivälierien rangaistuspotkukilpailussa. Sunnuntaina tytöt kuitenkin pelasivat voitokkaan pelin b-lohkossa.

Kotiintuomisina tyttöjoukkueilla oli menestystä ja paljon hyviä kokemuksia. Tyttöjen 03 joukkue sijoittui ikäluokkansa toiseksi ja 02-tytöt viidenneksi. Joukkueissa pelasivat Milla Hirvonen, Vilma Koivisto, Emilia Kähkönen, Monica Kähkönen, Mea Lampinen, Viivi Lampinen, Julia Lindgren, Laura Mustonen, Emmi Niva, Isa Nurminen, Anni Ollila, Ronja Ollonen, Jenne-Emilia Piirainen, Roosa Piittisjärvi ja Nea Tenno. Vastuuvalmentajana joukkueissa toimii Tero Kähkönen ja apuvalmentajana Jari Lampinen. Fysiikkavalmentajana Johanna Lindgren ja maalivahtivalmentajina Jari Niva ja Pasi Piirainen. Joukkueenjohtajana joukkueissa toimi Susanna Kähkönen. Huoltajina matkassa oli Katja Tenno ja Kirsi Ollila.

Luettu 2981 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309