ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 23 touko 2012 18:51

Hegemoniapeli jäi maalittomaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
TP-47/ToJK:n Jenni Pekkala (12) haastaa Rovaniemen Palloseuran Tinja Jokelaisen. TP-47/ToJK:n Jenni Pekkala (12) haastaa Rovaniemen Palloseuran Tinja Jokelaisen. Kuva: Katja Lehto

B-tyttöjen jalkapallon Ykkösen läänin hegemoniaottelussa maalihanat pysyivät tiukasti kiinni, kun torniolaisyhdistelmä TP-47/-ToJK ja Rovaniemen Palloseura pelasivat Länsirannan tekonurmella maalittoman tasapelin.

Lopputulos kuvastaa hyvin pelin luonnetta. Molemmat pelasivat tarkasti ja paikallispelin hengen mukaisesti ottelussa nähtiin tiukkoja pallokamppailuja, mutta maalipaikat jäivät vähiin.
RoPS:n valmentaja Ville Karsa oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.
– Piste vieraista sarjan kärkijoukkueelta on aina hyvä saavutus. Tasapeli oli oikeutettu lopputulos, kummallakaan ei ollut oikein vaarallisia tilanteita. Molempien joukkueiden puolustuspeli toimi hyvin, Karsa kehaisi.
RoPS hakee vielä avausvoittoaan tappion ja kahden tasapelin jälkeen. Torniolaisjoukkue on neljän ottelun jälkeen tiukasti lohkon kärkitaistelussa, kun tilillä on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.

Juha Lampela
© 2012 Lapin Kansa

Luettu 2129 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309