ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 13 touko 2012 12:49

RoPSin nuorelle joukkueelle tappio Mustasaaressa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura koki kauden toisen tappion A-nuorten Ykkösessä lauantaina Vaasan kyljessä Mustasaaressa. Kotijoukkue I-JBK kukisti vieraat niukasti 1-0 (0-0).
Tappiosta huolimatta valmentaja Jari Alamäki oli tyytyväinen peliesitykseen.

– Pelin sisällä kauden paras esitys. Hienoa puolustustaistelua koko joukkueelta Meillä oli maalipaikkoja kotijoukkuetta enemmän, mutta verkkoon ei palloa nyt saatu, Alamäki kertoi.
RoPS pelasi puhtaasti B-juniorimiehityksellä ja maalissa oli C-juniori. Ryhmän A-juniorit olivat sovitusta FC Muurolan vahvuudessa pelaamassa Kolmosta.
Tänään RoPS on tulessa jo kotiottelussa Siilinjärven Palloseuraa vastaan klo 16 Saarenkylässä.
– Tämä on kieltämättä kova urakka, mutta tähän on myös valmistauduttu. Porukkaan voi tulla pieniä muutoksia A-junioreiden muodossa, Alamäki ennakoi.

© 2012 Lapin Kansa

Luettu 1339 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309