ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 11 elokuu 2011 10:58

Torniolaiset RoPSin B-tyttöjä vahvempia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Torniolainen TP-47:n ja ToJK:n yhteisjoukkue oli Rovaniemen Palloseuraa vahvempi B-tyttöjen Ykkösen ottelussa Torniossa maalein 1–2 (1–0). RoPSin maalin iski Tinja Jokelainen.

RoPS oli lähellä saada kotiinviemisikseen tasapelipisteen kevätkierroksen sarjakakkoselta, mutta kotijoukkue teki voittomaalin aivan ottelun viime hetkellä.
Rovaniemeläisten valmentajan Raimo Miettusen mukaan vierailla oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta huolimattomuus vaivasi viimeistelyä.
 – Alakerta pelasi todella hyvin. Muun muassa Sara Stewartin ja maalivahti Johanna Vainionpään otteet olivat huippuluokkaa.

© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1607 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227