ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 15 heinäkuu 2011 11:00

Nappulat kirmaavat Keskuskentälle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kesän suuri ja odotettu jalkapallon nappulaturnaus Rovaniemi Football cup potkaistaan käyntiin jälleen sunnuntaina 17. heinäkuuta kello 9 Rovaniemen Keskuskentän hienoissa puitteissa.

Rovaniemen Palloseuran järjestämä turnaus on ainutlaatuinen kohderyhmänsä vuoksi, sillä nyt toista kertaa järjestettävä turnaus kokoaa jälleen Lapin nappulajalkapalloilijoita yhteen. Turnauksessa on mukana 30 joukkuetta, joista 6 tulee Kittilästä, 2 Kemijärveltä, 2 Tervolasta, 2 naapuriseura FC Lynxistä, 1 Sodankylästä ja loput 17 RoPS:n omasta nappulaliigasta.

Ainutlaatuisen turnauksesta tekee myös se, että ensimmäistä kertaa monen nappulan uralla peleissä otetaan tulokset ylös ja sarjoissa pelataan sijoitukset loppuottelua myöten, aivan kuten isommissakin turnauksissa.

Pelit alkavat kello 9 ja huipentuvat loppuotteluihin kello 16 alkaen. Pelejä siis riittää koko päiväksi ja illan kruunaa kello 18.30 alkava Veikkausliigan huippuottelu RoPS–FC Honka. Veikkausliigaotteluun on turnaukseen osallistuvilla pelaajilla ilmainen sisäänpääsy.

Kanttiinista voi päivän aikana ostaa myös ruokaa ja virvokkeita. Keskuskentän portit ovat avoinna kaikille.

© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1962 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309