ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
tiistai, 14 syyskuu 2010 12:07

RoPS Nappula Cup 2010

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Nappula Cup päättää nappulakauden lauantaina. RoPSin Nappula Cup päättää nappulakauden lauantaina.

Rovaniemen Palloseuran järjestämä RoPS Nappula Cup 2010 pelataan lauantaina 18.9 Rovaniemen Ounashallissa. Turnaus päättää RoPS:n nappulaliigakauden 2010. Kuluneen vuoden aikana RoPS on juhlistanut 60-vuotista taivaltaan, jonka kunniaksi se on järjestänyt mm. kesällä Rovaniemi Football Cupin lapin nappuloille. Myös tämän kertaisessa turnauksessa pelaa joukkueita mm. Kemijärveltä, Tervolasta ja naapuriseura Fc Lynxistä.

"Kesän aikana olemme pystyneet tekemään hienosti yhteistyötä lähialueiden seurojen kanssa. Tästä konkreetisimpana esimerkkinä toimivat nämä kaksi
turnausta, jossa RoPS on koonnut seuroja yhteen". Turnaus on lapsille monella tapaa erityinen. Aikaisemmin ei tälläisia yli seurarajojen meneviä turnauksia ole näin pienille nappuloille järjestetty. Ensimmäisiä kertoja myös monen pelaajan alun kohdalla peleistä otetaan tulokset ylös ja sarjoissa pelataan sijoitukset loppuottelua myöten, aivan kuten isommissakin turnauksissa.

Turnauksessa palloilee 1998-2004 syntyneet tytöt ja pojat. Sarjoja on kolme ja tytöt pelaavat poikien sarjoissa.
Pelit alkavat lauantaina kello 9.00 ja turnaus päättyy loppuotteluiden jälkeen kello 15.45, jonka jälkeen edessä on vielä palkintojenjako.
Ounashalli on koko päivän aivoinna kaikille, joten tervetuloa mukaan!

Otteluohjelma

© 2010 RoPS

Luettu 3036 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309