ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 elokuu 2010 10:27

RoPSin B-tytöille taisteluvoitto Sundom IF:stä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi jalkapallon B-tyttöjen Ykkösessä makean 1-0 (1-0) kotivoiton vaasalaista Sundom IF:ää vastaan tiistai-iltana Keskuskentällä.

Voittomaali syntyi jo 3. minuutilla, kun läpiajon päätteeksi Inka Kervinen pääsi täräyttämään pallon vasurilla takakulmaan. Senkin jälkeen kotijoukkueelle tarjoutui ensimmäisellä jaksolla maalipaikkoja, mutta lisäosumia ei nähty.

Toisella jaksolla RoPS jäi alakynteen, mutta viimeisenä lukkona maalivahti Johanna Vainionpää teki monta paraatipelastusta.

- Tämä oli todellinen taisteluvoitto, valmentaja Raimo Miettunen iloitsi ja tunnusti, että tällä kertaa matkassa oli pientä tuuriakin. JP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1824 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309