ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
keskiviikko, 30 kesäkuu 2010 21:27

Rovaniemi Football Cup muuttui nappulaturnaukseksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura juhlii tänä vuonna 60-vuotistaivaltaan. Yksi juhlavuoden kohokohdista piti olla nuorten kansainvälinen Rovaniemi Football Cup, joka kuitenkin peruuntui. Tilalle tulee lauantaina 17.7. pelattava Nappulaturnaus, johon RoPS kutsuu mukaan pohjoissuomalaisia nappulajoukkueita.

- Peruutuksen syy oli yksinkertaisesti se, ettei mukaan saatu riittävästi joukkueita. Oulussa piti pelata viikkoa aiemmin vastaavanlainen turnaus, mutta sekin on jouduttu perumaan, kertoi RoPSin junioripäällikkö Marko Koivuranta.

Rovaniemen nappulajalkapallotapahtuma on osallistuville joukkueille maksuton.

- Turnausajankohtana järjestetään myös Unicefin ilmaiskonsertti ja sen vapaaehtoinen 5 euron pääsymaksu menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Ajattelimme että turnaus, joka ei maksa kutsuttaville seuroille mitään, sopii viikonlopun teemaan. Pelaamisen ohella pääsee seuraamaan konserttia, toteaa turnausvastaava Pentti Kormano.

RoPS:n 60-vuotisjuhlaturnauksen turnauspaikkana on Rovaniemen keskuskenttä. Unicefin hyväntekeväisyyskonsertin lisäksi kaupungissa järjestetään Lordinaukiolla myös Sekaisin Joulupukista-tapahtuma, joten turnauksen ohessa on mahdollisuus päästä vaikka hiihtämään.

Sime-rock vauhdittaa

Tapahtumalle haettiin ajankohta, jolloin kaupungissa on muutakin tekemistä. Rovaniemellä lyövätkin kättä jalkapallo, rock ja hiihto.

Turnauksen taustavaikuttajina on muitakin jalkapalloihmisiä, mm. Sime-Rockin promoottori Sime Yliaska ja ravintoloitsija Jaakko Puolakka.

Sime Yliaska välittää esiintyjät Unicef-konserttiin. Konsertissa kuullaan makupaloja saman viikonvaihteen Simerockin esiintyjäkaartista He esiintyvät hyväntekeväisyyskonsertissa ilmaiseksi. Konsertti alkaa keskuskentällä 17.7. klo 18.

Lisätietoja turnauksesta http://cup.rops.fi/

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2731 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309