ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 09 touko 2010 12:07

RoPS D-tytöt Lastenjuhlan emäntinä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS Tytöt D97 osallistuu kuluvalla kaudella SPL:n Lapin piirisarjaan. RoPS Tytöt D97 osallistuu kuluvalla kaudella SPL:n Lapin piirisarjaan.

RoPS Tytöt 97 -joukkue järjesti 29.4. Lastenjuhlat Vaaranlammen koululla.
Tytöt ja tyttöjen vanhemmat olivat järjestäneet alueen lapsille monenlaista puuhaa ja toimintaa. Luonnollisesti myös jalkapallo oli juhlissa mukana omassa, tällä kertaa lapsenomaisessa roolissa.

Lastenjuhlia varten oli järjestetty perinteistä juhlatouhua: kasvomaalausta, hiustenlaittoa, onnenpyörää ja arpajaisia, buffettia unohtamatta. D-tytöt, taustajoukkoineen, oli lisäksi onnnistunut saamaan aikaan myös hiukan erilaista toimintaa: Poliisikoirasuojelunäytös, paloautoon tutustuminen ja ihka oikea tyttöbändi toimivat juhlien jalokivinä.

Joukkueenjohto oli iloisen positiivisesti yllättynyt lastenjuhlien vastaanotosta: "Markkinoimme tapahtumaa itse Vaaranlammen alueella kouluissa, lähikaupoissa ja tarhassa. Lisäksi ilmoitimme asian Lapin Radion Menovinkeissä ja juhlista tuli todella onnistunut!" kertoo joukkueenjohtaja Satu Siivola iloisesti. "Lapset viihtyivät ja pitivät monipuolisesta ohjelmasta. Lisäksi joukkuehengen nostattajana tilaisuus palveli joukkueen pelaajia omalla tavallaan, koska tytöt vastasivat monelta osin itse juhlapaikan järjestelyistä toimimalla joukkueena pelikentän ulkopuolella."

 Lapsia jalkapallon sävyttämissä karnevaalitunnelmissa

Juhlapaikka oli koristeltu jalkapalloaiheisesti RoPS:n lipuilla ja jalkapalloilmapalloin ja jalkapallotaitoradan myötä joukkue sai viestittyä alueen pienimmille tarha- ja ala-asteikäisille lapsille urheilun merkityksestä ja jalkapallosta harrastuksena positiivisella tavalla. Juhlien tuotto auttaa RoPS Tytöt 97 - joukkuetta läpiviemään tuoreeltaan alkaneen piirisarjakautensa, jonka kohokohtana on tyttöjen osallistuminen Ruotsissa heinäkuussa järjestettävään Piteån kv-jalkapalloturnaukseen.

Pasi Gynther
© 2010 RoPS

 

Luettu 2409 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309