ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 huhtikuu 2010 08:21

RoPS ja Simerock juhlistavat Unicefvuotta yhteispelillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura juhlii tänä vuonna 60-vuotistaivaltaan. Yksi juhlavuoden kohokohdista on 16.-18. heinäkuuta ensimmäisen kerran järjestettävä nuorten kansainvälinen Rovaniemi Football Cup, jonka yhteyteen rakentuu paljon mielenkiintoista ohjelmaa.

Tapahtumalle haettiin ajankohta, jolloin kaupungissa on muutakin tekemistä. Heinäkuussa Rovaniemellä lyövätkin kättä jalkapallo, rock ja hiihto. Tuolloin Rovaniemi muuttuu lasten ja nuorten kesäkaupungiksi.

Hyvällä asialla

Superviikonlopun konsertti ajoittuu lauantaille 17. heinäkuuta, jolloin jalkapalloilijat ja rokkarit kantavat kortensa kekoon Unicefin hyväksi. Rovaniemi on tänä vuonna Suomen Unicef-kaupunki ja tavoitteeksi on asetettu kerätä vuoden aikana euro per asukas Unicefin työhön.

Keskuskentällä järjestettävässä konsertissa kuullaan makupaloja saman viikonvaihteen Simerockin esiintyjäkaartista He esiintyvät hyväntekeväisyyskonsertissa ilmaiseksi. Yleisölle on vapaaehtoinen viiden euron pääsymaksu, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefille.

Hyväntekeväisyyskonsertin järjestämisessä ovat mukana myös Rovaniemen Unicefin paikallisryhmä, Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi ja Rovaniemen kaupunki.

Lauantai 17.7. aloitetaan talvisissa merkeissä, kun Rovaniemen erikoisuuksiin kuuluva Sekaisin Joulupukista -tapahtuma haastaa paikalliset ja matkailijat hiihtokisoihin keskellä kesää. Tapahtumien keskipiste on Lordinaukio.

Jalkapallo pyörii koko ajan perjantaista sunnuntaihin. Finaalit pelataan keskuskentällä, joka tarjoaa nykyään hienot puitteet kuningaslajille.

Lisätietoja Rovaniemi Football Cupista löytyy turnauksen kotisivuilta http://cup.rops.fi

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1964 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309