×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 02 lokakuu 2009 17:08

RoPS järjestää talvinappulakoulun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS jarjestää Nappuloille ensimmäisen talvi aikaan ajoitetun Nappulakoulun. Ajankohdan tarkoitus on tarjota innokkaille nuorille mahdollisuus harrastaa lajia myös talvella.

RoPS:n syksyn nappulataitokoulu aloitetaan lokakuun 1. viikonloppuna jatkuen aina viikolla 51 pidettäviin pikkujouluihin. Harjoitukset pidetään Ounashallissa. Tarkoitus on myös harjoitella suunnitelmallisesti ja ohjatusti erillisen, nappulaikäisille suunnitellun ohjelman mukaisesti.

Harjoitukset tulee ohjaamaan Koulun valmentaja Keijo Kurvinen ja joissain harjoituksissa tullaan näkemään "yllätysvierailijoita", todennäköisesti RoPS:n Veikkausliigajoukkueen edustusjoukkueesta ja muualtakin.

Jalkapallon salojen leikkimielisen opiskelun lisäksi koulussa opetellaan ryhmässä liikkumista ja yhdessäoloa - Nappulakoulu ei vaadi aiempaa jalkapallotaustaa oppilailtaan, vaan mukaan voi reippain mielin tulla kaikki kiinnostuneet lapset.

RoPS:n kesän Nappulakoulussa ja - liigassa mukana olleilla pelaajilla vakuutus on voimassa, mutta täysin uusien oppilaiden kannattaa varmistaa lapsen vakuutus omasta vakuutusyhtiöstä (oma hlö.vakuutus joka kattaa urheilun). Hinta nappulakoulun harjoituksille on 5,00 euroa / harjoitus, joka kerätään aina harjoituksen alussa.

Lisätietoja Keijo Kurvinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. 040-7602064

Pasi Gynther
© 2009 RoPS

Luettu 1116 kertaa