ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 20 syyskuu 2009 11:43

RoPS A:n putoaminen varmistui

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten opinsauna ikäluokan SM-sarjan jumbona jatkui JJK:n vieraana Jyväskylässä.

Avausjakson selvä hallinta ei tuonut minkäänlaista palkintoa RoPS:lle, jonka putoamisen pääsarjasta kotijoukkue sinetöi 3-0 (1-0) -voitollaan.

- Meillä oli lukuisia tekopaikkoja, mutta vastustajien maali tuntuu olevan kuin noiduttu, valmentaja Jouni Seppälä sanoi.

Lauantaina "noita" oli JJK:n veräjää vartioinut Valtteri Kairaluoma. Hän hoiti vieraiden kaikki yritykset läpiajoa myöten.

- Monta asiaa on saatu kentällä kuntoon, mutta itseluottamuksessa on tappioiden jälkeen sen verran koloa, että ratkaiseminen ei onnistu, vaikka hyvin taistellaankin.

RoPS:lla on vielä kaksi mahdollisuutta ottaa voitto SM-sarjassa. Joukkue kohtaa ensi lauantaina Ilveksen Keskuskentän uudella keinonurmella ja viikkoa myöhemmin Interin Turussa. RP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1524 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309