ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 06 syyskuu 2009 15:08

RoPS A sai selkäsaunan Kuopiossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran tuskainen taival A-nuorten SM-sarjassa sai jatkoa lauantaina, kun Kuopion Palloseura tylytti rovaniemeläisiä kotonaan maalein 7-0 (2-0). RoPS jatkaa sarjajumbona yhdellä tasapelipisteellä.

Isäntäjoukkue oli saanut merkittäviä vahvistuksia sarjatauolla olevasta edustusjoukkueesta, kun taas RoPSin riveissä debytoivat lukuisien poissaolojen vuoksi vielä C-ikäiset Jyri Kokkonen ja Eetu Kurvinen.

- Ei jäänyt jossiteltavaa tai jaariteltavaa tästä pelistä, valmentaja Jouni Seppälä sanoi.

- KuPS oli jokaisella osa-alueella parempi ja ansaitsi voittonsa. RoPS lähti otteluun aikaisempaa puolutusvoittoisemmalla taktiikalla, mutta sai kaivaa palloa pömpelistään jo neljän minuutin pelin jälkeen. Lopullisesti peli ratkesi KuPSin 2-0-maaliin 35. minuutilla.

RoPS on avausottelun jälkeen päästänyt jokaisessa ottelussaan vähintään kolme maalia.

Rovaniemeläisillä on vielä neljä ottelua aikaa pelastaa SM-sarjapaikka myös ensi vuodeksi. Tie on kivinen, sillä seuraavassa ottelussa vastaan asettuu sarjan kärjessä porskuttava PK-35.

- Jos heiltä saadaan pistekin, niin se on tosi loistava suoritus meiltä, Seppälä arvioi.

Pekka Pernu
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1219 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309