ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 heinäkuu 2009 14:03

RoPS:n B-pojille tappio Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti jalkapallon B-poikien Ykkösen syyskierroksen vierastappiolla. Gamlakarleby Bollklubb voitti sunnuntaina Ykspihlajassa pelatun ottelun 3-0 (2-0).

- Avauskokoonpanosta puuttui fyysisiä kavereita, mikä näkyi heti kentällä. Ensimmäinen puoliaika oli hakemista, kun ei oltu paljon pelattu sellaisella kokoonpanolla. Toisella puoliajalla pääsimme peliin mukaan ja jopa hallitsimme ottelua, valmentaja Keijo Kurvinen totesi.

GBK teki avausjakson maalit seitsemän minuutin sisään lähitilanteista, ja kolmas maali syntyi rangaistuspotkusta pari minuuttia ennen päätösvihellystä.

RoPSin Marko Kiistala loukkaantui toisen puoliajan alussa, mikä heikensi sairastumisten ohella vieraiden iskukykyä.

Rovaniemeläisten ykköspelaaja oli kapteeni Toni Vesala, joka piti uhrautuvasti puolustusta pystyssä.

RoPSin seuraavana haasteena ovat kotiottelut Siilinjärven Palloseuraa (keskiviikkona) ja joensuulaista Jippoa (lauantaina) vastaan.

- Toivotaan, että saadaan otteluihin vakiokokoonpano. JP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1058 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227