ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 heinäkuu 2009 14:03

RoPS:n B-pojille tappio Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti jalkapallon B-poikien Ykkösen syyskierroksen vierastappiolla. Gamlakarleby Bollklubb voitti sunnuntaina Ykspihlajassa pelatun ottelun 3-0 (2-0).

- Avauskokoonpanosta puuttui fyysisiä kavereita, mikä näkyi heti kentällä. Ensimmäinen puoliaika oli hakemista, kun ei oltu paljon pelattu sellaisella kokoonpanolla. Toisella puoliajalla pääsimme peliin mukaan ja jopa hallitsimme ottelua, valmentaja Keijo Kurvinen totesi.

GBK teki avausjakson maalit seitsemän minuutin sisään lähitilanteista, ja kolmas maali syntyi rangaistuspotkusta pari minuuttia ennen päätösvihellystä.

RoPSin Marko Kiistala loukkaantui toisen puoliajan alussa, mikä heikensi sairastumisten ohella vieraiden iskukykyä.

Rovaniemeläisten ykköspelaaja oli kapteeni Toni Vesala, joka piti uhrautuvasti puolustusta pystyssä.

RoPSin seuraavana haasteena ovat kotiottelut Siilinjärven Palloseuraa (keskiviikkona) ja joensuulaista Jippoa (lauantaina) vastaan.

- Toivotaan, että saadaan otteluihin vakiokokoonpano. JP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1149 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309