ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 23 kesäkuu 2009 14:20

RoPS ja Lynx vastakkain B:n Ykkösessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mäntyvaarassa raviradan nurmella pelataan tiistai-iltana klo 18 B-nuorten Ykkösen paikallispeli RoPS - FC Lynx. Palloliiton sarjoissa eivät Rovaniemellä paikallisjoukkueet ole kohdanneet "vuosikausiin". RoPS on pelannut B-nuorten Ykköstä jo useamman kauden, kun taas Lynx nousi ensimmäistä kertaa Ykköseen voitettuaan Pohjois-Suomen B-nuorten piirisarjan viime syksynä.

Kaikki joukkueet ovat pelanneet kevätkierroksella 9 ottelua ja sarjassa on vielä kaksi peliä jäljellä. Kevätkierroksen jälkeen C-lohkon voittaja nousee SM- sarjaan ja kolme viimeistä putoaa oman alueensa piirisarjoihin.

Fc Lynx on voittanut kaksi ottelua ja pelannut neljästi tasan. RoPS on saanut pisteensä kahdesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Lynx on sarjassa yhdeksäntenä ja RoPS kymmenentenä. Molemmat joukkueet ovat vielä putoamisvaarassa, kun juhannusviikolla PK-37 onnistui ottamaan pisteen sarjajohtaja OLS:lta.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1061 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309