ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 15 kesäkuu 2009 11:43

RoPSin B-pojille toinen voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat saivat riemukkaan vierasvoiton Iisalmesta, kun PK-37 kaatui maalein 2-3 (1-1). Voitto oli RoPSin B:lle Ykkösessä kauden toinen ja elintärkeä sarjapaikan säilyttämiseksi myös syyskierrokselle.

Jerry Björkberg tasoitti pelin 1-1:een Toni Vesalan hyvästä keskityksestä. Björkberg teki myös 1-2-johtomaalin ja oli ottelussa lähellä hattutemppuakin tolppalaukauksellaan. Marko Kiistala lisäsi RoPSin johdon 1-3:een.

- Pojat noudattivat tänään erinomaisesti sovittua taktiikkaa. Vastassa oli isokokoinen ja suurelta osin vanhemmista pelaajista koostunut joukkue, mutta pärjäsimme hyvin kaksinkamppailuissa, RoPSin valmentaja Keijo Kurvinen kertoi.

Mikael Karabiberis täytti hyvin paikkansa kärjessä sitomalla isokokoisena pelaajana vastustajan puolustajia. Toni Vesalan ja Eetu Kurvisen yhteispeli toppariparina onnistui myös. RoPSin B-pojat kohtaavat juhannuksen jälkeen paikalliskamppailussa Lynxin 23.kesäkuuta. MV

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1176 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309