ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 07 kesäkuu 2009 14:42

RoPS B:n asema jo tukala Ykkösen hännillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hävisi Oulun Luistinseuralle maalein 1-5 (1-2) B-nuorten I divisioonan ottelussa Saarenkylässä lauantaina.

RoPSin 1-2-kavennuksen iski kärjessä pelannut Jyri Kokkonen ensimmäisen puoliajan lopulla.

RoPS makaa 12 joukkueen sarjassa kolmanneksi viimeisenä, kun kolme kierrosta on pelaamatta. Kolme viimeistä joukkuetta putoaa syksyksi piirisarjaan.

Viimeisissä otteluissa vastaan asettuvat samassa tilanteessa olevat PK-37 Iisalmesta ja VPS-j Vaasasta. Kevätkierroksen hegemoniaottelussa RoPS kohtaa paikallisvastustaja Lynxin 24. kesäkuuta.

Ensimmäistä kertaa B-juniorien vastuuvalmentaja toiminut Keijo Kurvinen oli tyytyväinen omiensa peliin murskatappiosta huolimatta, sillä suuri osa RoPSin pelaajista oli vuonna 1994 syntyneitä C-junioreita. OLS on myös sarjan vahvimpia joukkueita eikä se ole hävinnyt sarjassa vielä peliäkään.

Kurvinen suoritti ottelussa kuusi pelaajavaihtoa, jotta vähemmän peliaikaa saaneetkin saivat tuntumaa loppukautta varten.

- Roolituksia haettiin viimeisiin peleihin. Hyvä ensimmäinen puoliaika antoi luottamusta jatkoon, Kurvinen sanoi. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1015 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309