ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
keskiviikko, 13 touko 2009 11:55

RoPS:n Nappulafutis 2009 potkaistaan käyntiin tänään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kentällä riittää kesäisin vilskettä, vakuuttaa RoPS:n Nappulakoordinaattori Jussi Lammi. Kentällä riittää kesäisin vilskettä, vakuuttaa RoPS:n Nappulakoordinaattori Jussi Lammi.

RoPS:n Nappulafutis on jo perinteikäs instituutio, joka ei lepää laakereillaan, vaan uudistuu joka vuosi. Nappulakoordinaattori Jussi Lammi on jälleen luonut tukun uudistuksia pelaajia varten. Lisäksi paikallinen ykköstason urheiluliike, Sportia Revontuli ja RoPS:n Veikkausliigajoukkueen kummipelaajat ovat vahvasti mukana toiminnassamme.

Uudistunut Nappulafutis - Nappulaliiga ja -koulu - on tarkoitettu vuonna 1998 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille. Nappulafutiksessa räätälöidään ohjaus lapsen tarpeen mukaisesti. Vanhimmat lapset harjoittelevat jo kovasti, nuorimmat puolestaan oppivat yhdessäoloa ja palloilun alkeita paljolti leikin avulla. Koulussa opitaan liikkumaan pallon kanssa mm. rastikoulutuksena ja eri teemoja mukaillen. Nappulakoulua jatketaan hiukan pidempään syksyyn, kuin Nappulaliigaa Nappulakoulun rehtorina toimii kokenut Mika Lumijärvi.

Uudistuksia

"Tänä vuonna emme ole hiekkakenttien armoilla, vaan kevätkierros aloitetaan uudistetussa Ounashallissa kolmella pelikierroksella. Alkukauteen haluttiin räjähtävä lähtö ja siksi alussa annetaan lapsille mahdollisuus pelata paljon.

"Systemaattisempi ja suunniteltu harjoittelu aloitetaan kesäkuun alussa, kun siirrytään harjoitusten osalta ulkokentille. Lisäksi kelit toukokuussa saattavat olla arvoitus, joten nyt saadaan hyvät olosuhteet ja ketään ei palele!" kertoo Jussi.

Ounashallia hyödynnetään pelipäivinä niin kauan, kunnes Mäntyvaaran nurmelle päästään. "Harjoittelu puolestaan tapahtuu omalla lähikentällä. Esim. tekniikan oppimisen kannalta hyvät olosuhteet ovat tärkeät." Jussi sanoo.

"Juhannusviikolla vietetään Keskikesän juhlaa, samoin taukoa on koko heinäkuu, koska suurin osa perheistä lomailee silloin." kertoo Jussi Lammi kesän kulusta.

RoPS:n Nappulafutiksessa jatkuvat lisäksi viime kesänä aloitetut tekniikkarastit, Pujottelu ja Tutkapotku. Omat sarjat vedetään kesällä lapsille ja myös vanhemmille, sekä miehille että naisille. "Nämä olivat viime kesänä todellisia hittejä - ja mikä mukavaa, ilmaista hupia koko perheelle." Jussi kehuu. RoPS saa kesällä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana vieraakseen Veikkausliigajoukkueen kummipelaajia - todennäköisesti myös Naisjoukkueen pelaajilla höystettynä!

RoPS:n Nappulafutis edellyttää pelipassin maksamista.

Pelipassi sisältää ohjatut harjoitukset ja pelit. Lisäksi pelipassilla saa jalkapallon ylimmät ikäluokat ja pelipaidan. Ainoa pakollinen varuste pelaamiseen ovat säärisuojat. Luonnollisesti pelipassi toimii myös kausikorttina RoPS:n Veikkausliigajoukkueen peleihin!

Pelipassin hinta kaudelle 2009 on 95€ / 80€ (-02 ja nuoremmat).

Loppukaudesta joukkueet lisäksi valokuvataan - Kuvat toimittaa perinteiseen tapaan Roifoton Kimmo Pallari. Hyvä paikka ilmoittautumiselle kauteen on RoPS:n Nappulafutiksen päätukija, Sportia Revontuli keskiviikkona 13.5. klo 15-18 juuri ennen ensimmäisiä Ounashallin pelejä, jolloin talo on tarjouksia täynnä.

Sportia Revontuli tukee Nappulafutista

Sportia Revontulessa on reippaasti asiantuntemusta jalkapalloasioissa!

Henkilökunta on saanut koulutusta mm. jalkapallokenkien hankintaa miettiessäsi. Osaava henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan oikean kengän eri alustoille ja ikäluokille. Sporti Revontulia myös tekee lyömättömän tarjouksen - Pelipassilla saa jopa 30% alennusta normaalihintaisista nappulakengistä! Lisäksi muista Adidaksen futistavaroista saa alennusta vähintään 25%, joten etu kannattaa hyödyntää!

Henkilökunnalta kannattaakin kysyä, jos jokin mietityttää.

"Maahantuojat huolehtivat siitä, että Sportia Revontulessa on myyjillä käytössään viimeisin tieto, mitä kenkiin ja välineisiin tulee. Vaikkapa tämä nappulaliigalaisille tarjouksessa oleva kenkä on kuin luotu kevyelle juniorille. Kengän HG-nappulat ovat leveät ja matalat, joten se antaa hyvän tuntuman yleisimpiin pelialustoihin, esim. ruoholle ja tekonurmelle." kertoo Timo Kukkola Sportia Revontulesta.

Keskiviikkona 13.5. Sportian kautta ilmoittautumaan tuleville RoPS:n Nappuloille tehdään kenkämallin lisäksi muitakin huipputarjouksia, joiden kanssa kausi onnistuu varmasti!

Sportia Revontulessa on myös mahdollista sovittaa ja tilata RoPS:n college-asua.

Myös Veikkausliigajoukkueen miehistö luottaa Sportia Revontuleen.

Tässä muutama ajatus kenkävalinnoista:

Ville Syväjärvi - Koko on tärkein, sitten lesti - junnuille eritoten pehmeä tai usealle alustalle sopiva nappi pohjassa on tärkeintä liikkumista ajatellen.

Joonas Ikäläinen - Kannattaa kuunnella jalkaa, eikä liikaa miettiä ulkonäköä. Etsi siis ensin malli ja mieti sitten väriä.

 RoPS Veikkausliigajoukkueen Joonas Ikäläinen ja Ville Syväjärvi luottavat välineasioissa Sportiaan.

Ilmoittautuminen Nappulafutikseen onnistuu myös Internetissä www.rops.fi jossa myös lisätietoa RoPS:sta ja Nappulafutiksesta

Tervetuloa viihtymään jalkapallon parissa, toivottaa

Sportia Revontuli ja RoPS!

Luettu 1974 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309