ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 touko 2009 11:22

RoPS A:lle kauden toinen voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Tomi Hartikainen (vas.) on viimeistellyt kahdessa ottelussa neljä maalia. RoPSin Tomi Hartikainen (vas.) on viimeistellyt kahdessa ottelussa neljä maalia.

Rovaniemen Palloseuran Tomi Hartikainen ampui kaksi maalia, kun RoPSin A-juniorit voittivat Siilinjärven Palloseuran maalein 2-0 (0-0) A-juniorien I divisioonan ottelussa sunnuntaina.

Hartikaisen ensimmäinen osuma Saarenkylän kentällä syntyi rangaistuspotkusta ottelun 57. minuutilla, kun pallo oli osunut SiPSin puolustajan käteen kulmapotkun jälkitilanteessa.

Toisen maalinsa Hartikainen viimeisteli vastahyökkäyksestä erotuomarin antamalla lisäajalla, kun Joona Kortelainen vapautti hänet läpiajoon.

RoPS A:n valmentaja Jouni Sepppälä oli tyytyväinen joukkueensa taktisesti hyvään ja kurinalaiseen peliin fyysisesti vahvempaa ja isokokoisempaa vastustajaa vastaan.

Seppälä arvioi SiPSin olevan yksi kahdeksan joukkueen sarjan parhaista joukkueista.

- Viimeiset syötöt vähän karkailivat, mutta muuten joukkueen esitys oli tasapainoinen, Seppälä sanoi.

RoPS on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Pelit jatkuvat lauantaina, kun vieraaksi saapuu sarjan ennakkosuosikki KPV Kokkolasta. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1547 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309