ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 28 huhtikuu 2009 11:22

RoPS-A:n cuptaival päättyi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten taival jalkapallon Suomen cupissa päättyi 3. kierroksen kotiotteluun.Vierailija Kaustisen Pohjan-Veikot kuittasi 1-2 (1-1) voiton ja jatkopaikan viime hetken maalilla Saarenkylässä.

RoPSille cupin ottelu oli samalla kenraaliharjoitus ensi lauantaina alkavaan ikäluokan I divisioonaan. Valmentaja Jouni Seppälä oli tyytyväinen joukkueen esitykseen tappiosta huolimatta.

- Olemme ottaneet kiinni miesten pelaamista selvästi viime kaudesta. Meillä on sarjaan hyvä porukka jos ykkösnyrkillä pystytään pelaamaan, näki Seppälä.

Peli ratkesi 84. minuutilla yhteen Pohjan-Veikkojen monista vastaiskuista.

Kärkimies sijoitti läpiajon päätteeksi 1-2. RoPS hallitsi pitkään kenttätapahtumia, mutta maalinteko kangersi. Siinä onnistui vain Kalle Honka, joka tasoitti pelin avausjakson lopulla.

RoPSin parasta esitti liigaryhmään kuuluva Mika-Matti Maisonvaara, jonka syöttöpelistä muut saivat nauttia. Onnistujiin kuuluivat myös puolustuksen Joni Alatalo ja Jerry Björgberg.

Sarjapelit RoPS avaa lauantaina Haukiputaan Pallon vieraana. KP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 968 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309