ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 14 maaliskuu 2009 23:36

RoPS C voitti SM-karsinta-avauksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n Ilari Mikkola onnistui hattutempun arvoisesti kahden pelaajan miesvartioinnista huolimatta. RoPS:n Ilari Mikkola onnistui hattutempun arvoisesti kahden pelaajan miesvartioinnista huolimatta.

RoPS C-juniorit otti ansaitun voiton SM-karsinnan avauksessa Ounashallissa. Vastustaja TP-47 Torniosta kaatui maalein 4 – 2 (1 – 2).

Pelin alku oli RoPS:lta tahmea ja poikien otteissa näkyi jännitys. Vieraat johtivat puoliajalla 2-1. Valmentaja Keke Kurvinen pyysi pojilta lisää liikettä puoliajalla ja sitä löytyi. Laitalinkkien Kalle Säärelän ja Sammeli Heiskarin juoksuvoima ja syötöt auttoivat Ilari Mikkolaa tekemään Hattutempun ja siivittämään isännät komeaan 4 – 2 voittoon. Ottelussa onnistuivat myös puolustus paria virhettä lukuun ottamatta ja pelinrakentajana toiminut Sampsa Hiltunen. RoPS:n 2-2 tasoitusmaalin teki kaukolaukauksella Jyri Kokkonen.

Valmentaja Kurvinen oli tyytyväinen otteluun ja tärkeisiin pisteisiin. ”Ottelu kerrallaan ollaan eteenpäin menossa. Mikään ei ole varmaa, paitsi omat tavoitteet.” Seuraavan kerran RoPS C ottelee Oulussa 22.3.

Pasi Gynther
© 2009 RoPS

Luettu 1203 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309