ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 11 helmikuu 2009 20:21

Lappsetilta tukea urheiluseuroille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Leikkipaikkavälineitä valmistava Lappset Group Oy tukee tänäkin vuonna Rovaniemellä toimivia urheiluseuroja. Tukea saa viisi joukkue- ja yksilölajeja tarjoavaa urheiluseuraa. Kuluvana vuonna tuen kohteina ovat jalkapallossa Rovaniemen Palloseuran A-juniorit, lentopallossa Napakettujen C-pojat, uinnissa Swimming Club Rovaniemi, alppilajeissa Santa Claus Ski Team ja Rovaniemen Taitoluistelijat. Lisäksi Lappset tukee Revontulitanssijoiden tanssipari Sami Similää ja Iina Eloa.

– Yhtymäkohtia tukea saavien urheilulajien ja –seurojen sekä yritysmaailman välillä löytyy pitkäjänteisestä työnteosta, pohjoisesta huipulle pyrkimisestä ja ammattimaisesta etenemisestä, jossa asiat hoidetaan kaikkiin sidosryhmiin laadulla ja hyvällä arvopohjalla, sanoo toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

Lappset on ollut tukemassa alueen nuorisotyötä ja liikuntaharrastuksia tarjoavia urheiluseuroja vuosikymmenien ajan. Risto Ikäheimon käynnistämää perinnettä halutaan yrityksessä vaalia ja jatkaa.

© 2009 RoPS 

Luettu 1437 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309