ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 syyskuu 2008 21:25

C-juniorit varmistivat Pohjois-Suomen Mestaruuden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)
Piirinmestarit 2008 Piirinmestarit 2008

RoPS:n C-juniorit voittivat ylivoimaisesti vastustajansa FC Raahen 9-0 (3-0) lauantaina Saarenkylän tekonurmella pelatussa ottelussa ja varmistivat siten Pohjois-Suomen mestaruuden, vaikka kausi ei ole vielä päättynyt. RoPS:n vastustaja FC Raahe joutui pelaamaan ottelun vajaamiehisenä, koska osa joukkueen pelaajista oli sairaana.

RoPS sai otteluun loistavan alun ja johti jo 20 minuutin jälkeen 3-0. Alun kolme maalia oli kaikki harjoiteltuja kuvioita. ”Hienoa, että onnistuttiin juuri tällä lailla. Taktiikkana ottelussa oli väsyttää vastustaja ja iskeä sitten.” kertoi joukkueen valmentaja Keijo Kurvinen. Lisämaaleja saatiinkin odottaa aina toiselle puoliajalle. RoPS suoritti vaihtonsa ja juoksi tuoreilla jaloilla yli väsyneen ja vajaamiehisen FC Raahen. Ottelussa loistivat etenkin varmoin ottein palloa jaellut Jyri Kokkonen ja hattutempun tehnyt Sami Viiri. Kaikki joukkueen pojat saivat pelissä peliaikaa.

 Eetu Kurvinen (6) puskee tilanteeksi 3-0.

RoPS Pojat 94 –joukkue toteuttaa kuusivuotista valmennusprojektia, jonka tavoite on kasvattaa joukkueen pelaajsta kansallisen tason huippupelaajia. Tähän kauteen lähdettiin puolustuksen kautta. Puolustuspelissä onnistuttiinkin koko kauden ajan. Vasta loppukaudesta ruvettiin keskittymään hyökkäyspeliin ja aloitettiin selkeä, maalintekoon johtava harjoittelu. Valmennustiimin lisäksi vanhempien vanhempien tekemä työ on ollut menestyksen takeena. Heidän työmäärä on ollut suuri ja kaikki vanhemmat ovat 100% sitoutuneita poikien harrastukselle. Työ on ollut määrätietoista ja suunnitelmallista ja työtä on tehty paljon. Joukkueen vahvuus on sen hyvälaatuinen tasaisuus. Hyvistä pelaajista valmentaja Kurvinen haluaa nostaa esille nostaa monilahjakkuuden Sami Viirin, puolustuksen kivijalan Eetu Kurvisen, maalivahti Mikko Rantalan ja hyökkääjän Jyri Kokkosen. Pojat ovat olleet loistavana esimerkkinä muille ja pojille varmasti siunaantuu omat näytönpaikkansa vielä isoille areenoille.

Joukkueen johto, valmennustiimi ja pelaajat olivat yhtä hymyä ottelun jälkeen. Voiton varmistuminen, vieläpä näin ylivoimaisesti on pitkäjänteisen työn tulosta, kertoo valmentaja Keijo Kurvinen. Edessä on pian pitkä talvi pojille se tarkoittaa entistä kovempaa työsarkaa, pohtii Kurvinen jo tulevaa.

Joukkueessa pelaavat:

Maalivahdit: Antti Terävä ja Mikko Rantala.

Puolustajat ja keskikenttä: Antti Pussinen, Santeri Meriläinen, Erkka Hartikainen, Elias Marttala, Kimmo Rovanperä, Sami Viiri, Eetu Kurvinen, Mikko Kärkkäinen, Teemu Karppinen, Aleksi Lohela, Joona Springare, Ville Säärelä, Eetu Salminen, Ilari Mikkola, Mikael Kanto, Sampsa Hiltunen ja Aleksi Ylläsjärvi.

Hyökkääjät: Kalle Puranen, Antti Rissala, Jeremias Fisk, Kalle Säärelä ja Jyri Kokkonen.

Toimihenkilöt:
Joukkueenjohtajat: Juha Mikkola ja Tanja Rantala
Päävalmentaja: Keijo Kurvinen
Lajivalmentaja: Tapani Peura
Fysiikkavalmentaja: Pentti Salminen
Maalivahtivalmentaja: Sauli Rantala
Huoltajat: Rene Hiltunen, Ari Kärkkäinen, Arto Rissala ja Teijo Rovanperä
Joukkueen lääkäri: Helena Terävä
Rahastonhoitaja: Eija Lippo
Talkoopäällikkö: Pentti Salminen

Pasi Gynther
© 2008 RoPS

Luettu 2441 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309