ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 25 elokuu 2008 11:28

RoPSin B-pojille tasapeli

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin B-juniorit pelasivat 1-1 (1-0)-tasapelin ykkösen kamppailussa sarjakärkeä TP-Seinäjokea vastaan. RoPSin maalin viimeisteli Toni Vesala J-P Syväjärven hyvän esityön jälkeen. Isokokoinen ja taitava TP-Seinäjoki pääsi tasoittamaan ottelun vain kaksi minuuttia ennen peliajan loppua.

- Hyvä ja kontrolloitu peli meiltä, voittokin oli tarjolla, mutta hyvä näinkin, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä totesi. Valtteri Kumpuniemi, Juuso Pitkänen ja Eemeli Romakkaniemi pelasivat hyvin RoPSin puolustuksessa. - Puolustus toimi ja saimme jäädytettyä vastustajan laitalinkin pelaamisen melko tehokkaasti. RoPSin B-poikien kausi jatkuu ensi sunnuntaina vieraspelillä Iisalmessa. MV

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1324 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309