ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 17 kesäkuu 2008 20:19

RoPS C94 kolmantena kesätauolle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS C94 pojat jatkavat mainioita esityksiä piirisarjassa. Ennen kesätaukoa pelatussa vierasottelussa Oulun Tervareita (pun) vastaan RoPS oli parempi lukemin 1-4.

Kotijoukkue aloitti terävästi ja meni johtoon 5 minuutin kohdalla. Siitä sisuuntuneena RoPS tiivisti keskialuetta ja otti alueen hallintaan. Pian hyökkäykset toivatkin tulosta, ja vieraat tekivät kaksi maalia molemmilla puoliajoilla.

RoPSin saldona kuudesta ottelusta on viisi voittoa ja yksi tappio. Kesätauolle rovaniemeläisjoukkue lähtee kolmantena. Seuraava piirisarjan ottelu on 31. heinäkuuta, mutta pelejä on tiedossa jo ensi viikolla Kuopiossa pelattavassa Nike Premier cupissa.

Piirisarjan muista lappilaisjoukkueista FC Lynx on viidentenä, KP-55 seitsemäntenä ja vasta kolme ottelua pelannut TP-47 12:ntena.

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1103 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309