ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
keskiviikko, 23 huhtikuu 2008 14:52

RoPSin Nappulaliiga uudistaa ilmettään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n perinteinen Nappulakausi potkaistaan liikkeelle harjoitusten myötä jo vajaan kuukauden kuluttua, maanantaina 19.5.2008. Kenttäkohtaiset harjoitusajat tulevat RoPSin verkkosivuille ja Lapin Kansaan urheilumuistioon edellisellä viikolla.

Ilmoittautuminen nappulaliigaan ja -kouluun käy kätevimmin vaikka heti verkkosivuilta; valitse ylänavigaatiosta "Nappulaliiga" jolloin sivun oikeasta reunasta löytyy "Ilmottaudu" -painike.

Rovaniemen Palloseuran nappuloissa pelaa ja harrastaa vuosittain noin 350 junioria. Toiminnasta vastaavan RoPS:n Nuorisojaoksen tavoitteena on paitsi lisätä jalkapallon tunnettuutta, lajin ja ylipäätään joukkueurheilun suosiota, myös edistää lapsien ja heidän vanhempiensa yhteistä kanssakäymistä, hyviä tapoja ja tietenkin hyviä urheilullisia elintapoja. Lisää RoPSin ja samalla myös Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -säännöistä ja tavoitteista voit lukea Palloliiton verkkosivuilta (www.palloliitto.fi/kaikki_pelaa ).

Entistä enemmän pelejä Nappulaliigassa

Vuosina 1997 - 2000 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu Nappulaliiga sisältää viikoittaisten harjoitusten lisäksi tänä vuonna tuplasti enemmän pelejä!

RoPSin uusi nappulakoordinaattori Jussi Lammi on uudistanut Nappulaliigan pelisysteemin ja näin lapset saavat enemmän actionia eli sitä, mitä jokainen pelaaja haluaa: lisää pelejä ja otteluita. Viikoittaisella pelikierroksella jokainen joukkue pelaa nyt 2 ottelua. Nappulajoukkueiden peli- ja harjoitusohjelmat julkaistaan RoPS:n internetsivuilla heti, kun alkavan kauden joukkueet ovat selvillä.

Nappulakoulu opastaa perheen pienimpiä

Nappulajoukkueet muodostetaan ilmoittautumisten perusteella, tuttuun tapaan kaupunginosia mukaillen.

5197755

Nappulakoulussa leikitään, "palloillaan" ja opetellaan toimimaan yhdessä joukkueena - jalkapallonkin kanssa. Välillä saatetaan tiirailla leppäkerttuja ja lentokoneita, sillä nappulaiässä nekin ovat ihan yhtä tärkeitä kuin jalkapallokin. Perheen nuorimmat, vuosina 2001 - 2003 syntyneet saavat näin mukavalla tavalla ensikosketusta jalkapalloon joukkueurheiluna ja saavat takuulla uusia kavereita. Lauantaisin nappulakoululaisille järjestetään aikaisempien vuosien tapaan "pelitällit".

Nappulaliigaan ja -kouluun osallistumisen edellytyksenä on Pelipassin (ex-lisenssin) maksaminen. Alkavalle kaudelle RoPSin Pelipassi 2008 maksaa nappulaliigaan 95 € ja Nappulakouluun 75€ (sisaralennus Nappulakoulussa 10€). Ilmoittautuessasi Internetissä saat pelipassin maksamisen ohjeet. Pelipassin lisäksi nappuloiden ainoa pakollinen varuste on säärisuojat.

Edustusjoukkueen Kummitoiminta

RoPS:n Edustusjoukkueen pelaajat toimivat Nappulaliigan ja Nappulakoulun Kummeina - Ei siis pidä ihmetellä, jos lastasi on joissakin harjoituksissa opastamassa maajoukkuejyrä Mika Nurmela tai kentän laidalla aaltoja ovat tekemässä Juuso Majava, Antti Peura ja Zeddy Saileti.

Pelitapahtumien yhteydessä Mäntyvaaran Raviradalle siirryttäessä aloitamme Nappulatekniikkakisat. Nappulat saavat näyttää tekniikkaosaamistaan vaikka joka viikko. Suoritukset rekisteröidään ja kauden päätteeksi parhaat suoritukset palkitaan erikseen. Tekniikkakisat ovat avoimet myös vanhemmille.

Anna siis lapsesi haastaa sinut! Sinä puolestaan saat haastaa naapurisi! Kuka onkaan kovin Nappula-Äiskä? Entä kenen Isi oikeasti potkaisee pisimmälle...? Kaikki Nappulat - ja myös kisaan osallistuvat vanhemmat - palkitaan RoPS:n tuotepalkinnoilla.

Perinteiseen tapaan nappulajoukkueet valokuvataan heinäkuussa pidetyn 4 viikon mittaisen kesätauon jälkeen, syyskauden alussa. Ikimuistoiset otokset toimittaa Roifoto. Nappulakauden juhlavat päättäjäiset kuuluvat tietysti nekin jo perinteisiin ja päättäjäiset pidetään sitten aikanaan syksyllä.

Lisätietoja Rovaniemen Palloseuran nappulatoiminnasta saat internetistä www.rops.fi tai puhelimitse Nappulakoordinaattori Jussi Lammi, puh: 045-1350183

Pasi Gynther
RoPS Nuorisojaosto

Luettu 1571 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309