ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 22 joulukuu 2007 02:10

Uusi juniorijoukkue RoPSille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ali Virtanen ja Markus Koivuniemi E10 -joukkueesta ja Matti Ruoho RoPS:n nuorisojaoksesta pohtimassa jalkapallon perusasioita kymmenvuotiaan näkökulmasta. Ali Virtanen ja Markus Koivuniemi E10 -joukkueesta ja Matti Ruoho RoPS:n nuorisojaoksesta pohtimassa jalkapallon perusasioita kymmenvuotiaan näkökulmasta.

Uunituore rovaniemeläisen jalkapallon juniorisiemen laitettiin itämään Joulun alla Ounashallilla RoPS:n toimesta. Vaikka kyseessä lienee ollut Joulun alusajan vilkkain kauppapäivä, kerääntyi 20 innokasta vanhempaa ja 20 vielä innokkaampaa junioria perustamaan uutta RoPS:n poikien E10 -joukkuetta Ounashallille.

Junioreiden aloittaessa ensimmäiset ikäkausijoukkue harjoituksensa RoPS:n junioripäällikkö Jouni Seppälän johdolla, kokoontuivat vanhemmat miettimään nuorisojaoksen puheenjohtajan, Matti Ruohon opastuksella, miten joukkuetta johdetaan. Joukkueelle rupesivat puuhamiehiksi parivaljakko Ali Virtanen ja Markus Koivuniemi. Kaksikon lisäksi joukkueen toimihenkilöihin kuuluvat mm. rahastonhoitaja ja useita huoltajia. Joukkueen johtaminen on aikuisten vetämää tiimityötä, jota tehdään lasten ehdoilla. Valmennus, josta vastaavat Jussi Lampi ja Jarno Vesa, ei siis pidä kaikkea joukkueen eteen tapahtuvaa puurtamista sisällään. Joukkueen vanhempien yhteistyön tuloksena luodaan lapsille resurssit ja puitteet onnistumiseen. Uudet joukkueenjohtajat painottivatkin vanhempien saumatonta yhteistyötä avaimena lasten onnistumisessa kentällä ja kentän ulkopuolella. Palaverissa tuoreen joukkueenjohdon ja Matti Ruohon kanssa pidettiin myös tärkeänä avointa tiedottamista kaikkiin suuntiin.

Joukkue ei jää laakereille lepäämään pitkäksi aikaa. Kinkkua - ja todennäköisesti vähän karkkia - sulatellaan 8.1.2008 saakka, jolloin joukkueella on 1. varsinaiset harjoitukset Ounashallilla. Ovella kolkuttaneista Joulunpyhistä johtuen kaikki lapset eivät varmaankaan päässeet mukaan perjantaiseen aloitukseen mutta ei hätää: Joukkueeseen odotetaan reilua kolmeakymmentä lajin harrastajaa ja joukkue ottaa rinkiin kaikki halukkaat palloilijat. Jokaiselle pelaajalle taataan lisäksi peliaikaa tasapuolisesti Suomen Palloliiton sääntöjen mukaisesti! Tervetuloa siis Ounashalliin harjoituksiin 8. tammikuuta kaikki '98 syntyneet jalkapalloilijat, joita kiinnostaa siirtyä eteenpäin nappulatasolta.

Pasi Gynther
tiedottaja
RoPS Nuorisojaosto

Luettu 1348 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309