ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 lokakuu 2007 11:23

RoPS B tasapeliin Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi 1-1 (1-0) tasapelin Oulun Luistinseuraa vastaan jalkapallon B-poikien Ykkösessä sunnuntaina Castrenin kentällä.

Lopputulos oli kohtuullisen oikeudenmukainen, sillä OLS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja RoPS heilutti tahtipuikkoa toisella puoliskolla.

OLS painosti rajusti avausjaksolla, mutta RoPSin maalivahti Teemu Jokelainen piti joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla. Yksi takaisku tuli 37. minuutilla, kun OLS:n pelaaja sai irtopallon maalin eteen ja pääsi tekemään täysosuman.

Toinen puoliaika oli täysin RoPSin hallintaa. Maalipaikkoja oli runsaasti kunnes 65. minuutilla tärppäsi. Tomi Hartikainen pääsi puolustajan syöttöön väliin ja laittoi pallon tyhjään maaliin.

RoPSin B-poikien kausi päättyy tulevana sunnuntaina Saarenkylässä kello 13. Vastassa on Mikkelin Palloilijat. (JP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1092 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309