ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 24 syyskuu 2007 10:54

RoPS:n B-juniorit rennosti voittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n B-juniorit ottivat rennon 3-0 (3-0)-voiton Kokkolan Palloseurasta Saarenkylässä pelatussa Ykkösen ottelussa.

- Meillä ei ole enää nousumahdollisuuksia, mutta ei myöskään putoamisvaaraa. Sikäli loppukauden peleissä ei ole enää panosta, mutta vastaavasti joukkue saa pelata ilman paineita, valmentaja Jussi Vatanen totesi.

- Voitto irtosi hyvällä puolustuspelillä, Vatanen jatkoi.

RoPS iski ensimmäisen maalin 12. peliminuutilla. Mika-Matti Maisonvaara veti kaukaa ja vastustajan maalivahdin avustuksella pallo upposi verkon perille. Santeri Viitasaari lisäsi RoPS-johdon 2-0:aan 21. minuutilla puskemalla pallon maaliin kulmapotkusta. Joona Kortelainen kaunisteli loppulukemat 3-0:aan.

RoPS:n B:llä on sarjakautta jäljellä vielä kaksi ottelua. Joukkue kohtaa ensi sunnuntaina OLS:n vieraissa ja 7.10. MP:n kotona.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1123 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309