ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 18 syyskuu 2007 16:03

RoPSin -97 pojille hopeaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Pojat 97 / E-10 sijoittui hienosti toiseksi kymmen-vuotiaiden Pohjois-Suomen piirisarjan päätösturnauksessa Kemissä viime sunnuntaina. Päätösturnaus pelattiin kutsuturnauksena, johon osallistui joukkueita Oulun seudulta ja Lapista RoPSin lisäksi KePS, Visan Pallo ja FC-88.

Klikkaa!

Joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon ja RoPSin lohkossa pelasivat KiiRi Kiimingistä, OsPa Barcelona Oulunsalosta ja järjestävä seura KePS Kemistä. RoPS selvitti alkulohkon puhtaasti isompia takertelematta. Kaikki pojat saivat tasaisesti peliaikaa Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöihin perustuen. Vaihdoista, ohjeista ja pelitaktiikasta huolehtivat joukkueen valmentajat Jorma Hartikainen ja Petteri Karila. Kentällä nähtiinkin aika ajoin näyttäviä kuvioita ja harhautuksia niin RoPSilta, kuin vastustajienkin pelaajilta.

Klikkaa!Lohkovaiheenjälkeen oli vuorossa sijoitusottelu, jossa B-lohkon voittanut RoPS kohtasi A-lohkon ykkösen Ajax Sinisen Oulusta. Finaalin alkutahdit määräsi Ajax. RoPSin pelaajia taisi vielä vaivata vatsassa finaalin kunniaksi tanssivat perhoset, kun vastustaja teki avausmaalin heti alkuminuuteilla. Tämä herättikin joukkueen takaa-ajoon ja hurjaan painostukseen. RoPS karvasi ylhäältä ja otti erittäin ansiokkaasti haltuun vastustajan maalipotkuja ja katkoi vastustajan syöttöpeliä todella tehokkaasti. Tällä kertaa Tanelin loistavista nousuista ja Aatun vahvasta puolustuksesta huolimatta sen paremmin painostus, vauhti, syötöt, kuin aikakaan ei ollut RoPSin puolella. Näin Ajaxille riitti alkuhetkien osuma finaalipelin ja lopputurnauksen voittoon.

Kausi on ollut jokaiselle joukkueen 30 pojalle ehdottomasti opettava. Poikien kehitystä on ollut ilo seurata ja alkukauden kilpikonnamaisesta sulavuudesta ollaan menty ainakin pari valovuotta eteenpäin! Tästä ikäluokasta kuullaan tulevaisuudessa vielä paljon - Toivon mukaan "kirkkaassa valossa"!

Pasi Gynther
Tiedottaja, RoPS Pojat 97

Luettu 2271 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309