ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 16 syyskuu 2007 11:49

RoPS:n B-juniorit tasapeliin Vaasassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n B-juniorit pelasivat Ykkösen syyskierroksella tasapelin VPS-j:ta vastaan maalein 2-2 (2-1).

Ottelun alku oli RoPS:lle vaikea. VPS-j pääsi iskemään vastahyökkäyksestä maalin, kun ottelua oli pelattu 21 minuuttia. Juuri ennen tätä RoPS oli saanut pallon vaasalaisten maalin ylärimaan, josta vastahyökkäys lähti. Peliä oli ehtinyt kulua 32 minuuttia, kun vaasalaispelaaja veti 30 metristä unelmavedon yläkulmaan ja vei kotijoukkueen 2-0-johtoon. Kalle Honka pääsi kuitenkin kaventamaan Joona Kortelaisen puskun jälkeen pelin 2-1:een ennen taukoa.

Toisella puoliajalla RoPS hallitsi ottelua ja tasoitti pelin 73.minuutilla. Tomi Hartikainen veti pallon maalin Joona Kortelaisen keskityksestä.

- Meiltä puuttui alussa liike ja keskikenttää ei saatu tukittua. Toinen puoliaika oli kuitenkin hyvää taistelua, valmentaja Jorma Gröhn totesi.

RoPS:n B-junioreilla on kautta jäljellä vielä kolmen ottelun verran. Joukkue kohtaa ensi sunnuntaina Saarenkylässä Kokkolan Palloseuran. (MV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1126 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309