ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 elokuu 2007 00:22

RoPS:n D-13 avaa valiosarjan Keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n 1994 - syntyneiden poikien neljän vuoden projekti on kääntymässä 1. vuoden osalta loppusuoralle. Palloliiton Pohjois-Suomen piirin D pojat 94 Valiosarjan mestaruustaistelu aloitetaan joukkueemme osalta tulevana sunnuntaina 12.8. klo 16:30 Keskuskentällä. Vastustajaksi asettuu TP-47 Torniosta. Ottelu pelataan näytösotteluna ennen Ykkösen kärkijoukkueiden RoPS:n ja PK-35:n jännittävää kohtaamista.

Klikkaa!

Piirinmestaruudesta kamppailee yksinkertaisen sarjan muodossa neljä Lapin- ja neljä Oulun alueen joukkuetta, jotka karsivat tiensä Valiosarjaan keväänaikana käydyistä Pohjois-Suomen etelä- ja pohjoislohkojen perussarjoista. Molemmista sarjoista 4 parasta pääsi nyt käynnistyneeseen Valiosarjaan, jonka voittaja on piirinmestari. Sarjan voittajalle avautuu vielä mahdollisuus tavoitella koko Pohjoisen alueen ikäluokan mestaruutta. Lapin alueelta Valiosarjaan tiensä selvittivät TP-47, KP-55 Kemijärveltä, sekä Lynx ja RoPS Rovaniemeltä. Vastaavasti Oulun alueelta selviytyivät seuraavat joukkueet: Tervarit, Haukiputaan Pallo sekä kaksi joukkuetta OLS:sta.

RoPS:n 1994- projektihan käynnistyi viime lokakuussa 25 pelaajan voimin. Tavoitteeksi asetettu henkilökohtaisten taitojen kehittäminen kansalliselle tasolle sekä sitä kautta myös joukkueena tekemisen kehittäminen on hyvässä vauhdissa. Valmennusryhmä ja toimihenkilöt ovat uurastaneet ahkerasti koko kuluneen kauden. Takana on perussarjan lisäksi pari käytyä turnausta ja useita harjoitusotteluja. Omia leirejäkin on keritty pitämään pariinkin otteeseen.

- kova harjoittelu kantaa hedelmää ja poikien tekemisen tukemiseksi ja motivoinnin ylläpitämiseksi olemme saaneet kesän harjoittelu- ja leiriolosuhteet loistavalle tasolle. Samaa rataa jatketaan Valiosarjan avausottelussa, joka kaupungin myötävaikutuksella saatiin järjestettyä RoPS:n edustusjoukkueen kärkiottelun ”lämmittelymatsiksi”, kiitteli projektia laajan taustajoukon avustuksella vetävä Keijo Kurvinen.

Pelipaikka on jokaiselle ensimmäinen ja varmasti mieliinpainuva kokemus ”oikealla kentällä”, niin kuin joukkueen yksi pelaajista asian ilmaisi. Tervetuloa Keskuskentälle viettämään antoisaa sunnuntai-iltaa jalkapalloilun merkeissä.

Juha Mikkola
© 2007 RoPS

Luettu 1241 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309