ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 heinäkuu 2007 15:22

Kemijoki Akatemia pelaa tänään sijoista 5-6

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kemijoki Akatemia kärsi myös toisen tappion jalkapallon talenttiakatemioiden SM-turnauksen alkulohkossaan Eerikkilässä. Rovaniemeläisten bensa riitti 70 minuutin peliin, jonka jälkeen Pirkanmaa Akatemia teki kolme maalia ja voitti 3-0 (0-0).

- Kävi vähän samalla tavalla kuin avausottelussa. Puhti ei riittänyt 70 minuuttia pitemmälle. Nämä ovat erittäin kovavauhtisia pelejä ja niistä meillä on liian monella turhan vähän kokemusta, arvioi Kemijoki akatemian valmentaja Jorma Turpeenniemi.

Turpeenniemen mielestä vauhtia on ollut enemmän kun Kakkosen tai A-nuorten SM-sarjan otteluissa.

- Tappioon ei ole kukaan koskaan tyytyväinen, mutta se lohduttaa että taitopuolella ja fysiikassa emme ole muita perässä. Rovaniemen realiteetteihin nähden tämän parempaan ei juuri nyt pystytä. Silmät tämä on kuitenkin avannut niin valmentajilta kuin pojiltakin: parempaan päästään vain harjoittelemalla kahdesti päivässä.

Kemijoki Akatemialla oli monta hyvää tekopaikkaa, mutta maalit jäivät tekemättä. Edes Akatemian ykkösruisku Juuso Majava ei onnistunut viimeistelyssä kolmesta hyvästä paikasta huolimatta.

Rovaniemeläisiltä puuttuivat pelikieltoa kärsinyt ykkösmaalivahti Arto Vikman sekä reittään potenut Chanda Mwaba. Keskikentän peliä pyörittivät nyt Janne Turpeenniemi ja Juha-Pekka Inkeröinen. Topparin tontilla suurimman paineen kantoi Santeri Viitasaari. Pelin lopussa kentälle pyrähti myös joukkueen nuorinta, 1992 syntynyttä pelaajistoa.

Kemijoki Akatemia pelaa tänään sijoista 5-6 kotkalaista KooTeePee Akatemiaa vastaan. Joukkue keveni eilisen jälkeen Janne Turpeenniemellä ja Chanda Mwaballa, jotka matkustivat RoPSin ykkösjoukkueen valmentajan Kari Virtasen mukana Rovaniemelle. Kotkalaisjoukkueen tutuin pelaaja rovaniemeläisille on RoPSin kasvatti Eetu Parpala. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1098 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309