ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 touko 2007 11:00

RoPS:n B piti vieraat kurissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit piti sunnuntaina I-divisioonan ottelussa vieraat kurissa ja nuhteessa. Kokkolan GBK oli ennen ottelua sarjakakkonen, mutta siitä ei sunnuntaina ollut apua. RoPS voitti puhtaasti 3-0 (1-0).

Klikkaa!

RoPSin esitys oli kaikin puolin ja koko joukkueelta vahva. Joukkueen valmentaja Jussi Vatanen olikin pelin jälkeen tyytyväinen mies.

- GBK ei missään nimessä ollut huono, mutta me olimme vain reilusti parempia. Koko joukkue pelasi tiiviin pelin, Vatanen sanoi.

Joukkueen kapteeni Mika-Matti Maisonvaara aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäisellä jaksolla RoPSilla oli paikkoja useampaankin maalin.

- Ensimmäisen 20 minuutin aikana olisi voitu tehdä paremmalla viimeistelyllä ainakin kuusi maali, Vatanen sanoi.

Toisella puoliajalla Joona Kortelainen ja Tomi Hartikainen venyttivät vielä vieraiden maaliverkkoja.

Vatasen mukaan koko joukkue pelasi hyvin, mutta ensimmäistä kertaa pakkina pelannut Ville Määttä saa olla erityisen tyytyväinen pelisuoritukseensa.

RoPSin seuraava koitos on 10.6, jolloin vieraaksi saapuu Vaasan Palloseura.

- VPS vastaan voidaan lähteä hyvillä mielin. Joukkueessa on hyvä meininki päällä, Vatanen uskoi.(JL)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1856 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309