lauantai, 19 touko 2007 13:06

RoPS B:lle komea vierasvoitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n B-pojat pelasivat helatorstaina vieraspelin Kajaanin Palloilijoita vastaan. Ottelu päättyi RoPS:n 0-3-voittoon. Valmentajien Jussi Vatasen ja Jorma Gröhnin mukaan ottelu oli RoPS:n osalta varsin hyvä.

- Ensimmäinen puoliaika oli vielä hermostunutta pelaamista ja sitä myöden tasavahvaa vääntöä. Pelasimme ensimmäisen puoliajan voimakkaaseen vastatuuleen, Jorma Gröhn totesi.

- Maalivahtimme Teemu Jokelainen piti joukkuetta pystyssä torjumalla muutaman pahan vastustajan maalintekoyrityksen ensimmäisellä puoliajalla.

- Toisella puoliajalla ote siirtyi kokonaan meille. Vastustaja oli jatkuvasti askeleen jäljessä ja joutui rikkomaan. Yksi KaPan pelaaja sai 53. minuutilla suoran punaisen kortin ja 85. minuutilla vielä toinenkin pelaaja ajettiin kentältä kahden keltaisen kortin myötä.

RoPS onnistui maalinteossa ensimmäisen kerran 46. peliminuutilla Mika-Matti Maisonvaaran toimesta. Jerry Björkberg vei joukkueen 2-0-johtoon 50.minuutilla. Maisonvaara teki myös joukkueen kolmannen osuman, kun ottelua oli pelattu 73.minuuttia.

Björkbergin, Maisonvaaran ja Teemu Jokelaisen lisäksi joukkueen onnistujiin lukeutui hyökkääjä Joona Kortelainen, joka oli vaikea pideltävä kajaanilaisille.

RoPS:n B:n pelit jatkuvat sunnuntaina vierasottelulla Kokkolassa, jossa vastaan asettuu KPV-j. (MV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 929 kertaa